Beste klanten,

Namens ons hele team wil ik u bedanken voor uw bezoek aan ons restaurant 't Hoeveke. Het was een waar genoegen om u te mogen verwelkomen en te voorzien van onze gerechten en service. We stellen uw steun enorm op prijs en zijn vereerd dat u voor ons heeft gekozen. We doen ons uiterste best om onze gasten te voorzien van heerlijke verse gerechten, een gezellige sfeer en uitstekende service. Uw positieve feedback en opmerkingen zijn van onschatbare waarde voor ons en helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. We hopen dat u genoten heeft van uw ervaring in ons restaurant en dat we u snel weer mogen verwelkomen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Met vriendelijke groet,

Mike

Rating: 4.25 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Francoise
2 maanden geleden

Bediening vandaag allesbehalve. Glazen waren vuil. Lippen van vorige stonden nog op de glazen.
Voor het moment zekers geen aanrader. Herpakt jullie.

Werner
6 maanden geleden

Steeds leuk om weer te komen, lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. Een ideale plaats om iemand mee te nemen om zonder schaamte te kunnen trakteren. Doe zo verder Mike.

Depoorter Sabine
9 maanden geleden

Zeer vriendelijk onthaal, men doet er echt moeite om de klanten tevreden te stellen . Zeer degelijke keuken, alles wat wij daar gegeten hebben was super lekker. Een aanrader 👍

Daniël Deconinck
10 maanden geleden

Degelijke keuken !!

Nadine Peeters
10 maanden geleden

Ik heb onlangs gegeten bij t hoeveke en ik kan eerlijk zeggen dat het een van de beste eet-ervaringen was die ik ooit heb gehad. Het is zeker de moeite waard om te bezoeken en ik kan niet wachten om terug te gaan.

jessie
10 maanden geleden

Vorig weekend een trouwfeest gehad in restaurant t Hoeveke. Een heel gezellige receptie op het mooi zonnig terras, super lekker gegeten, een vriendelijke bediening en een super feest nadien! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten.

Den Jerry
10 maanden geleden

De beste rib eye van de ganse kust. Mooie portie !
Maar ook een aanrader is de Sabayon die met liefde in huis voor je wordt klaar"geklopt"
Ik kom er zeker terug !

Conny Cogge
een jaar geleden

Een aanrader voor pasen te komen eten

johan
een jaar geleden

Heel lekker eten in een aangename sfeer, leuke eigenaars en zeker top terras bij mooi weer

Familie Geselle
een jaar geleden

Leuke en gezellige zaak, terras zeker een troef! Scampifestijn op zondag kijken we steeds naar uit, ruime porties en lekker. Tevens voldoende parkeergelegenheid. Wij komen graag elke keer terug.

Ann
een jaar geleden

Hier voel je je welkom door de gastheer. Een vlotte en professionele bediening en fijne sfeer. Een grote troef is dat onze hond welkom is. Een hele leuke zaak waar regelmatig nieuwe suggesties aangeboden worden. Top!

James Bond
een jaar geleden

Altijd goede bediening, ruime keuze, de uitbater is een topkerel. Dus een aanrader! Ik kom zeker terug.

Ann
een jaar geleden

Super lekker eten met topbedienig in een mooi kader ! Zeker je bezoek waard !

Cornelis Vriesman
een jaar geleden

Ik kom al vele jaren in ‘t Hoeveke. Het is elke keer eer een belevenis. De laatste vakantie (maart) was ik er ook weer 3 keer. De Bediening ist altijd vriendelijk en het eten is erg lekker en met de suggesties van de chef ook afwisselend. De volgende vakantie zeker weer!

Tim Vandenabeele
een jaar geleden

Super lekker en vers, normale prijzen, een groot mooi terras en om het volledig compleet te maken, deftig en vriendelijk personeel. Kortom : alles om een leuke gastronomische beleving te hebben.

Tony Dossche
een jaar geleden

Lekkere, verzorgde en betaalbare maaltijden! Daarenboven steeds een vriendelijke bediening in een aangename omgeving!

Kathy
een jaar geleden

Lekker eten, vriendelijk, vlotte bediening, we komen zeker nog terug 😊